返信先: Trading Made Explicit

ホーム フォーラム Communication Forum Trading Made Explicit 返信先: Trading Made Explicit

fiery_jaOi
ゲスト

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Biblioteka automatow liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Biezace promocje razem z kodami znajdziesz pod adresem [url=https://hearts4haiti.org]fiery play[/url] przed pierwszym depozytem. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Minimalna wplata to 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. Weryfikacja poszla za drugim razem, bo pierwszy skan byl nieczytelny, i tyle w temacie.

Z komorki korzystam bez aplikacji bo strona sama sie dopasowuje. Chodzi plynnie, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Czat obsluguje jezyk polski i to nie maszynowy belkot, odpowiadali w granicach pieciu minut. Koncesja jest z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.