返信先: potato

ホーム フォーラム Communication Forum potato 返信先: potato

fiery_qlOi
ゲスト

Gram tutaj od zimy, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Tutaj to wyglada inaczej – procent od strat wraca co siedem dni, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start siega 2000 zl razem z obrotami, wager ustawiono na x40, czyli standard, do przelkniecia. Swieze oferty i kody sprawdzisz na [url=https://anxela-art.com]fiery play[/url] przed pierwszym depozytem. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Depozyt startuje od 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, obsluguja karty oraz Bitcoina. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Dokumenty przyjeli za drugim razem, bo pierwszy skan byl nieczytelny, i tyle w temacie.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Obsluga gada po polsku i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Koncesja jest z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.