返信先: Trading Made Explicit

ホーム フォーラム Communication Forum Trading Made Explicit 返信先: Trading Made Explicit

fiery_nhOi
ゲスト

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – procent od strat wraca co siedem dni, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier jest naprawde obszerny, z czego realnie gram na kilkunastu. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, wager ustawiono na x40, czyli standard, do przelkniecia. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://1to3life.com]fiery play[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Warto tez zerknac na turnieje, pula bywa czterocyfrowa.

Depozyt startuje od 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Weryfikacja poszla za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, potem juz bez problemow.

Na telefonie gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie szybko, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Obsluga gada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, reakcja byla szybka. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Grunt, ze kasa wraca bez cyrku.