Konto zalozylem na poczatku roku, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Tutaj to wyglada inaczej – zwrot naliczaja co tydzien, zaleznie od poziomu w klubie.
Biblioteka automatow liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Za stoly odpowiada Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.
Pakiet powitalny to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z obrotem x40, czyli standard, do przelkniecia. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://czytamrecenzje.pl]fiery play polska[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Warto tez zerknac na turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.
Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Dokumenty przyjeli za drugim razem, bo pierwszy skan byl nieczytelny, potem juz bez problemow.
Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Obsluga gada po polsku i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Koncesja jest z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.