返信先: Trading Made Explicit

ホーム フォーラム Communication Forum Trading Made Explicit 返信先: Trading Made Explicit

fiery_wjOi
ゲスト

Gram tutaj od zimy, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Fieryplay akurat tego nie robi – procent od strat wraca co siedem dni, w moim przypadku bylo to kilka procent.

Katalog gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskie stoly sie trafiaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start siega 2000 zl razem z obrotami, wager ustawiono na x40, czyli standard, do przelkniecia. Biezace promocje razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://desficimagazine.com]fiery play[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Polecam tez turnieje slotowe, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Depozyt startuje od 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Dokumenty przyjeli za drugim razem, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, potem juz bez problemow.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Support odpowiada po polsku i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.