Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Na tej stronie jest z tym lepiej – procent od strat wraca co siedem dni, zaleznie od poziomu w klubie.
Sam wybor gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.
Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, wager ustawiono na x40, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci znajdziesz pod adresem [url=https://maturalnychemik.pl]fieryplay[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Warto tez zerknac na turnieje, pula bywa czterocyfrowa.
Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, obsluguja karty oraz Bitcoina. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Dokumenty przyjeli za drugim razem, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, dalej szlo gladko.
Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, reakcja byla szybka. Koncesja jest z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Grunt, ze kasa wraca bez cyrku.