Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://rentry.co/2pagzgim]fieryplay no deposit bonus code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.