返信先: Trading Made Explicit

ホーム フォーラム Communication Forum Trading Made Explicit 返信先: Trading Made Explicit

fiery_kxei
ゲスト

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 100 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x35, co uwazam za w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://pindesign.com/fiery-play-pl-bonus-powitalny-do-2000-zl-i-100-darmowych-spinow-kompletny-przewodnik]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.