返信先: Магазин видеонаблюдения

ホーム フォーラム Communication Forum Магазин видеонаблюдения 返信先: Магазин видеонаблюдения

fiery_npei
ゲスト

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl i do tego 100 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://kacimbas.com/fiere-play-jak-krok-po-kroku-zarejestrowac-sie-w-polskim-kasynie-online]fieryplay[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.